Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Václava Noida Bártu (43) byl ze všech účastníků tiskové konference k Avon pochodu největší zájem. Díky tomu, že se provalila jeho nová známost s houslistkou Andreou Jiskrovou.

Nejdřív se sice pokoušel zmizet po anglicku s tím, že se musí připravovat na večerní koncert, pak ale Super.cz poskytl rozhovor, kde nám vysvětlil, jak to s půvabnou brunetkou mají.

"Novou holku fakt nemám, mám jenom kolegyni, kamarádku, se kterou jsem asi před deseti dny začal spolupracovat na muzice k pohádce. Andrea je vynikající houslistka. Takže spolu děláme ve studiu. Přiznávám, že spolu trávíme hodně času, protože termín odevzdání hudby je asi za měsíc a musím na ní v každé chvíli makat," řekl nám.

A kde se vůbec Andrea objevila? "Bylo to tak, že mi na press tour v Olomouci vyjela na Facebooku nabídka přátel, a mezi nimi byla i tahle houslistka. Na jejím profilu jsem viděl nádherné video, kde hrála krásný Bachův koncert v kostele. Měla úžasné tóny, úžasný temperament, což miluju. To jsou takové muzikantské věci. Tím pádem jsem se jí zeptal, jestli by nechtěla spolupracovat, napsali jsme si pár řádků, pak jsme si dali sraz v Jesenici, kde učí, ona moji nabídku přijala a od té doby spolupracujeme," vysvětloval.

A jak to je s Andreou a jejím přítelem, který na Noida vlastně nový vztah "napráskal"?

"Měla přítele, se kterým se rozešla. Nevím, jak to bylo a je, mně šlo opravdu čistě o pracovní stránku věci a tu my plníme. Musím přiznat, že hezká je a sympatická taky," pokračoval.

Přitahuje ho tedy nejen jako muzikantka, ale i jako žena? "I kdyby to byla pravda, nebo nebyla, tak to přece nemůžu říct, abych něco nevyzradil. Abych se před ní neponížil... Takhle, ten film se musí za měsíc dodělat, to je jasné, a my celou dobu budeme spolupracovat. To, že bývalý přítel je žárlivý, to na tom nic nemění. Máme to rozdělané a prostě to doděláme," má jasno.

Novou partnerku si prý určitě prvoplánově nehledal. Když to ale přijde, člověk se tomu neubrání. "Každý ví, že takhle rychle po rozchodu s člověkem, se kterým jste byli čtyři roky, to ani moc dobře úplně nejde. Když mluvím všeobecně, funguje princip převozníků. Ale já se rozhodně do žádného nového vztahu netlačím a nic nevyhledávám. Vím, že byste mě rádi všichni oženili, ale ještě nejsem ani rozvedený. Teď mě zajímá čistě moje práce, Andrea je součástí té práce, a moje dcera Terezka," tvrdí.

Andrea tak sice prý v jeho životě figuruje, ale zejména v tom pracovním. Už se o ni ale stará, aspoň co se žaludku týče. "Uvařil jsem jí kafe a samozřejmě, že jsem jí dal najíst, když spolu trávíme celý den, přece ji chudinku nenechám hladovou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám