Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se na přebal nové desky Stereo nechala nafotit úplně nahá. A očekává kontroverzní reakce. Odůvodňuje to tím, že v písničkách, které jsou autorské, obnažila svoji duši. "Tak proč neukázat i tělo," krčí rameny Dara. Za svoji nahotu se zpěvačka rozhodně nestydí.

Jde ovšem o odhalení decentní. Dara má část ňader zakrytou provokativně červenou šálkou. Křivky jejího vypracovaného těla se ale pokochat lze.

Deska Stereo ve svých skladbách popisuje zpěvaččiny pocity po rozchodu s otcem své dcery Matějem Homolou. Kvůli jejímu textu se mezi bývalými partnery rozhořela válka v médiích. Expartner Daru obvinil, že je trapná a ubrečená.

Zpěvačka se ve svých textech vypořádá s uplynulými událostmi. A že jich neprožila v posledním roce mnoho pozitivních. Včetně soudu, který se táhne již od loňského července, kdy při dopravní nehodě pod jejími koly zahynul motocyklista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám