Hlavní obsah
Článek

Muzikant Václav Noid Bárta (43) zahání smutek po rozchodu s manželkou Gábinou (35) po boku jiné ženy. Zpěvák má mít hodně blízko k půvabné brunetce Andree Jiskrové, která s ním coby profesionální houslistka spolupracuje na hudbě k filmu.

Noid se společnou fotkou s Andreou pochlubil už před týdnem na sociální síti. Tehdy ovšem vychvaloval hlavně její hudební talent. „Začátek spolupráce s geniální houslistkou Andreou Jiskrovou. Točíme hudbu k filmu,“ napsal nadšený Noid.

Pusu na špacír si záhy pustil zhrzený expřítel Andrey Jiskrové Martin, který se neváhal rozepsat přímo na Noidově oficiálním facebookovém profilu.

„A tady se zrodil vztah. Milé fanynky, bohužel máte smůlu. Nebojte, ono se o tom již brzy bude povídat veřejně. Hlavně se nekoukejte na rozhovor, kde Vašek tvrdí, jak ženskou ještě dlouho ne, a přitom už paní houslistku měl týden v posteli, masakr,“ reagoval expřítel na Noida.

Zpěvák však tvrdí, že ho s houslistkou spojují jen pracovní aktivity. „Vídáme se posledních deset dní, ale jen pracovně. O tom, že má, nebo nemá přítele, jsem původně ani nevěděl, dokud mi nezačal psát, tedy ne, že by mi vyhrožoval, to by si netroufl. A jestli žárlí, nebo nežárlí, to je jeho problém. S Andreou trávíme hodně pracovního času a ještě minimálně měsíc budeme, protože musíme odevzdat hotovou filmovou hudbu k pohádce,“ řekl Super.cz Noid s tím, že co bude dál, ukáže až čas. Nechal si tedy tak trošku otevřená vrátka...

Reklama

Další články

Načítám