Hlavní obsah
Článek

Dodnes si ji pamatujeme z řady princeznovských rolí v televizních pohádkách, ale její hlavní doménou bylo před lety, stejně jako dnes, divadlo. Jarmila Švehlová (68) hrála během své kariéry v Národním divadle, v Divadle na Vinohradech, v Divadle S.K. Neumanna i v Hudebním divadle Karlín. Teď si po letech splnila dávný sen.

„Už nějakou dobu jsem měla chuť zahrát si na jevišti něco, co bych si vybrala sama. Hledala jsem text, který by mě jako herečku oslovil. Po čase mě napadlo, že bych se takovou hru vlastně mohla pokusit sama napsat,“ svěřila se Super.cz Jarmila.

Dnes už je na světě nová divadelní hra, která se jmenuje Zrcadla. A téma? To prý bylo nasnadě. „Vycházela jsem z toho, co důvěrně znám. Co mi v hereckém světě ovlivnilo můj život. Divadelní scéna se svými intrikami, ale i velkou radostí z úspěchu, zklamáním, ale hlavně láskou k té jediné krásné droze, které se říká divadlo,“ pokračovala herečka, která nedávno všechny šokovala fotkou v plavkách.

Jarmila si ve hře Zrcadla, která odhaluje svět nejen před divadelní oponou, ale i za ní, zahrála hned tři různé ženské charaktery. Vidět ji můžete v Divadle Karla Hackera v Kobylisích. „Nejbližší představení hrajeme 26. dubna a 1. května. Jste srdečně zváni,“ uzavřela Jarmila, která se při realizaci obklopila mladými lidmi. Režie se například ujala manželka Honzy Šťastného Bára Petrová Šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám