Hlavní obsah
Článek

Generace našich matek často odmítá mytí nádobí v myčce s poukazem na to, že přece „nádobí zabere jen pár minut“. Ve skutečnosti průměrná hospodyňka stráví u dřezu ročně něco kolem 15 dnů. Pokud by si domů pořídila myčku nádobí, ušetřila by minimálně týden!

Už dávno neplatí, že by myčka byla drahé exkluzivní zboží. Kvalitní myčku lze dnes pořídit již velmi výhodně a její koupě se v dlouhodobém horizontu rozhodně vyplatí. Při ručním mytí totiž musíte na ohřívání vody spotřebovat asi dvakrát víc energie, než potřebuje myčka. Stejně tak při ručním mytí ve skutečnosti vyplýtváte přibližně desetkrát víc vody, než kolik využívá myčka na jednu várku nádobí. Takže mytím v myčce potěšíte nejen přírodu, ale také svoji peněženku.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

A pokud používáte při mytí v myčce kvalitní čisticí prostředky, můžete ve svém životě zapomenout také na leštění sklenic a příborů. Díky vyšším teplotám mytí bude mít nádobí z myčky nádherný lesk a nebude na něm ani stopy po zaschlých kapkách vody.

Nové myčky nádobí Bosch s technologií Zeolith® dokážou více, než jen dokonale mýt. Jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi a funkcemi pro dosažení perfektních výsledků mytí a sušení nádobí. Nyní získáte při koupi myčky Bosch jako dárek leštidlo Finish Rinse Aid Shine & Protect a tablety Finish Quantum Max na 3 měsíce. Více se můžete dozvědět na stránkách www.boschfinnish.cz.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám