Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Usměvavý klučina na fotce je herecký fešák Marek Němec, který dnes slaví šestatřicáté narozeniny.

Diváci tohoto charizmatického sympaťáka momentálně vídají v seriálu Modrý kód, kde hraje lékaře z urgentního příjmu Davida Hofbauera.

Marek si podle svých slov na narozeninové oslavy moc nepotrpí. „Teď už obvykle neslavím, většinou mám divadlo, a tak hraju. Ale slavíme tak, že dostanu dort a obrázek od syna Matěje. S příchodem dětí už jdou oslavy trochu stranou, ale doufám, že pořádně oslavím padesátiny. A pak až pohřeb,“ vtipkoval herec.

A jaký nejoriginálnější nebo nezapomenutelný dárek dostal k narozeninám? „Bylo mi patnáct a strašně jsem si přál motorku. A tehdy Jawa vyrobila krásný stroj, byl drahý a skoro nikdo ho neměl. A mně to táta dal jako překvapení. Přišel jsem do garáže, ta motorka tam byla a já měl něco jako poúrazový šok, rozklepal jsem se a brečel štěstím, to byl nejkrásnější dárek, co si pamatuji. A taky jsem měl pocit, že mi rodiče dávají možnost zmizet z hnízda,“ prozradil Němec, jenž si zahrál také v seriálech Zdivočelá země, Expozitura nebo Vraždy v kruhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám