Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rovnou se třemi ženami dorazil herec David Hasselhoff (71) na losangeleskou premiéru filmu Strážci galaxie Vol. 2. Doprovod mu dělala jak přítelkyně Hayley Roberts (37), tak obě dcery.

Šestadvacetiletá Taylor Ann i čtyřiadvacetiletá Hayley se vydaly v otcových stopách a titulů v jejich filmografiích pomaloučku přibývá. Mladší z nich je ale mnohem úspěšnější v modelingu, v kategorii plus-size chodí přehlídky i fotí kampaně.

Modelingu se svého času věnovala také třetí z žen, jež seriálovému záchranáři Mitchi Buchannonovi dělaly doprovod, jeho o 27 let mladší snoubenka Hayley. V době jejich seznámení ale pracovala jako prodavačka v obchodě s módou, kam David přišel nakoupit. Požádala jej o autogram, on ji o telefonní číslo a (snad) bude svatba.

Ty už má herec za sebou dvě, ženatý byl s herečkami Catherine Hickland a Pamelou Bach. Druhá jmenovaná je také matkou jeho dcer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám