Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli to během záběrů z tréninků moc nadějně nevypadalo, Chaz Bono (42), který dříve býval dcerou zpěvačky Cher Chastity, ze sebe vydal maximum a předvedl se svou taneční partnerkou skvělou cha-chu. Bono, který v roce 2009 dokončil kompletní přeměnu pohlaví, je totiž jedním ze soutěžících 13. řady americké verze soutěže Dancing With The Stars, obdoby českého StarDance.

Chaz dokázal pod vedením tanečnice Lacey Schwimmer (23) rozhýbat své kypré tělo a od porotců si vysloužil jen slova chvály. Dvojice si nakonec vytančila 17 ze 30 možných bodů a přestože nakonec pár skončil na sedmém místě z dvanácti, porota neskrývala své nadšení nad Chazovými pohybovými schopnostmi.

„Dal jsem do toho všechno, co jsem dnes mohl. Možná, že příští týden toho bude víc, ale do dnešního představení jsem dal vše ze svých možností. Bylo to skvělé, publikum bylo úžasné,“ řekl Chaz, který během prvních tréninků již zhubl pět kilogramů.

Bono rovněž nešetřil slovy obdivu na adresu své taneční partnerky Lacey. Ta si Chaze také nemůže vynachválit, nedávno na svůj Twitter napsala, jak je nadšená z jejich spolupráce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám