Hlavní obsah
Článek

Jsou to teprve čtyři měsíce, co Emma Smetana (36) porodila dceru Lennon. A už má takovou figuru, že v klidu chodí v topu, který jí odhaluje bříško. Má ho neskutečně ploché. "Děkuju za poklonu, ale jsou mezi námi maminky, které jsou na tom s plochým bříškem ještě lépe, třeba moje bývalá kolegyně Renáta Czadernová," myslí si Emma a ještě tvrdila, že až tak štíhlá není, ale pomáhá jí sympatický střih kalhot.

Víc než s tělesnými partiemi by se Emma radši chlubila svým novým videoklipem, který natočila společně s přítelem Jordanem. "Na ten jsem o něco pyšnější," smála se. "Vydali jsme nový singl No Fire, kde s Jordanem zpíváme oba dva, a prý jsme teď nějaké sedmadvacáté nejvíc trendy video na Youtube v České republice, přičemž těch prvních šestadvacet jsou vesměs youtubeři a není tam hudební obsah," je nadšená Emma.

Ve videu si s partnerem i zahráli. "Klip režíroval Jordan se svým bratrancem, stejně jako můj předchozí klip Velvet Dress, a Jordy si to vymyslel tak, že to bude současná výpověď o tom, jak probíhají některé vztahy. Chtěl zmapovat situace, do kterých se lidé dostávají. Není to úplně o nás, ale o tom, co kolem sebe pozorujeme. Zároveň se inspiroval různými módními kampaněmi, díky čemuž je to i hezké. Ale hezcí nejsme tak moc my, ale ta kamera," je zbytečně skromná Emma.

Vrátili jsme se k mateřství. Jako mladá matka se Emma cítí skvěle. "Nevnímám ani tolik, že bych byla mladá, spíš to, že jsem matka. Nevím, jestli to souvisí s tím, jak úžasnou máme dceru, ale v rámci toho, co je ona zač, je to to nejkrásnější, co se mi kdy přihodilo. Pořád ještě o tom neumím mluvit, protože ta euforie je příliš velká na to, abych to uměla slovně vystihnout," míní.

A protože jsme se setkali na vyhlášení nejlepší CEWE fotoknihy roku, probrali jsme i to, že svoji dceru neustále fotí. „Nikdy jsem neviděla a neuvidím nic krásnějšího, než je ona. Těch fotek už mám několik tisíc. Opravdu bych jednou chtěla vidět album své dcery, až jí bude osmdesát let,“ zasnila se moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám