Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, jejíž bývalí milenci patří mezi hudební elitu USA, nevynechá žádnou příležitost, jak na sebe i po třicítce upozornit. A tak se Amber Rose (40) objeví všude, kde se něco děje a kde může narazit na skutečné celebrity.

Teď jí do karet nahrává hudební festival Coachella v Kalifornii, který je doslova nadupán slavnými osobnostmi hudby a umění vůbec. A Amber se svým gigantickým pozadím tam samozřejmě nemůže chybět. Protože sama o sobě už je dost okoukaná a paparazzi za její snímky příliš peněz nedostanou, musí k sobě pozornost jejich objektivů přitáhnout jinak. Kamarádka bez podprsenky v síťovaných šatech, to by mohlo zabrat!

Snad jí to vyjde... Když se občas tato krátkovlasá mamina, již proslavily vztahy se současným manželem Kim Kardashian Kanyem Westem nebo jeho kolegou, rapperem Wizem Khalifou, v nějakém tom americkém bulvárním magazínu objeví, dostane třeba pozvánku do nějaké televizní reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám