Hlavní obsah
Článek

Bára Munzarová (52), dcera Luďka Munzara a Jany Hlaváčové, se rozpovídala o své rodině. Herečka, která si střeží své soukromí, jako oko v hlavě, prozradila, jak je to se zdravotním stavem její slavné maminky. A dokonce se pochlubila, kde se svými rodiči trávila dovolenou.

„Prázdniny jsme proleželi u bazénu. Odpoledne bylo takové, že se pustil Frank Sinatra a povídalo se. Co bylo, nebylo, až jsme filozofovali. Bylo to úžasný. Táta vyprávěl, jak to chodilo za starých časů a my jsme jen tiše poslouchali,“ prozradila herečka, která v samotném závěru show Těžkej Pokondr na rádiu Frekvence 1 mimo jiné ze svých úst vypustila jasné přání.

„Moc si přeju, aby byli moji blízcí zdraví. A nejvíc se těším, až se to stane,“ dodala herečka, která se rozpovídala i o svém odchodu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Munzarová přiznala, že má teď po odchodu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, v němž hrála doktorku Pavlu Barnovou, na rodiče více času. „Pomáhám jim a jsem šťastná, že jim můžu vrátit alespoň v milimetru to, co oni dali mně,“ řekla herečka v show pánů Pokondrů.

Pokud ale jde o Ordinaci v růžové zahradě, v nejbližší době se do seriálu herečka nevrátí. „My jsme se domluvili, že se dál smlouva neprodlouží, protože nastupují nové postavy. A já si myslím, že to je dobře pro ten seriál. Pokud mě v té Bratislavě, kam mě odsunuli, nezabijou, tak se možná někdy vrátím,“ říká Munzarová, která se teď věnuje hlavně Divadlu na Vinohradech, jehož je členkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám