Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Milenka Jokera Harley Quinn byla asi nejpopulárnější postavou fanoušků filmu Sebevražedný oddíl, herečka Margot Robbie ji ztvárnila dokonale. Teď už má i českou dvojnici. V klipu finalisty posledního Muže roku Petra Pöschla Sexy taxi vystupuje jeho půvabná přítelkyně, která jako by Harley Quinn z oka vypadla. Mrkněte do fotogalerie!

Petr se pro svoje pěvecké aktivity přejmenoval na sPešl, jeho královna má tedy jméno sPešl Quinn. A při natáčení budila oprávněný rozruch.

„Sehnala si opravdu dokonalý kostým. Když si ho oblékla a nalíčili ji, skoro jsem se jí sám trochu bál,“ směje se Petr, který se rozhodl udělat moderní provokativní klip, který by pobavil mladší publikum.

„Od kluka, který si přičichl k modelingu, by písničku asi nikdo nečekal, proto mě to lákalo. V Sexy taxi rapuji a dělám ze sebe strašného frajera, který dostane každou, je to ale všechno jen v nadsázce. Důležité je opravdu lidi pobavit. Proto máme ve videu krásné holky, auta i dvojsmysly,“ svěřil se Pöschl.

„Natáčelo se po celé Praze, několikrát jsme získali nechtěně asistenci policie. Státní byla v pohodě, městská už přísnější. Největší problém byl hluk z driftovacího auta. Ale nejvíc nám zavařil pracovník ochranky u jednoho parkoviště kvůli dýmovnicím,“ dodal mladý hezoun, jehož dílko má ve středu křest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám