Hlavní obsah
Článek

S herečkou Markétou Hrubešovou (52) jsme se setkali na představení nových luxusních vozů. Ji by ale na drahé auto žádný chlap nesbalil. "Naopak, když se muži začnou předhánět ve značkách aut, které vlastní, tak odcházím. Myslím si, že jsou opravdu důležitější věci na světě, a u muže obzvlášť," řekla Super.cz.

A jaké to jsou? "Třeba charizma, smysl pro humor a galantnost. Drahé auto to nezachrání ani náhodou. Oni si pak víc zakládají na tom, jaké mají auto, než na tom, jak se chovají k ženám, a to je špatně," mínila půvabná zrzka.

Herečka sama má řidičák od osmnácti a hned si také pořídila svoje první auto. "Nejvíc ikonické auto, které jsem měla, byl ‚brouk‘. Byl to ten klasický, byl úžasný a všichni se za mnou otáčeli. Když jsem z něj vylezla, připadala jsem si jako hvězda, vlasy mi vlály, no úžasný. Pak se mi ale roztrhl motor a já jela na laně 150 kilometrů," vzpomínala na svůj nejmilejší vůz.

"Teď už si ale vybírám auto stejně jako muže. Aby bylo spolehlivé, aby se do něj hodně vešlo, aby mě nezradilo a aby s ním byla sranda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám