Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá to neuvěřitelně, ale tahle holčička je dnes velmi pohlednou dívkou, která vypadá úplně stejně, jako před dvanácti lety. Jako by začarovala čas, takže na ní vůbec nezanechává následky. Poznáte, která zpěvačka vyrostla z tohoto písklete?

Nejde o nikoho jiného, než o Petru Pudovou (36). Ta se proslavila v SuperStar v roce 2004, nějaký čas zářila i v ostře sledovaném seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Nyní slaví třicet, ale věk ji nijak neděsí. Ještě aby, když vypadá jako holčička. „Nějak to neřeším a číslovkou se netrápím. Prožila jsem spoustu krásných věcí, kolem sebe mám samé milující lidi, nemám si na co stěžovat,“ řekla Super.cz Petra.

Ta byla na zpěv talentovaná od malička, také se zúčastnila různých soutěží a v řadě z nich uspěla.

Je to až paradox, ale nyní se chystá vydat svou první sólovou desku. Nejdřív však představuje singl One Last Time.

„Autorem hudby je producent a hudební skladatel Daniel Hádl. Jsem za něj moc ráda. Má za sebou 170 desek předních českých umělců, dobře ví, co dělá. Text vytvořil americký hudebník, skladatel a textař Ian Kelosky. S oběma se mi skvěle spolupracovalo,“ chlubí se Petra.

Pudová brzy potěší i ty příznivce, kteří kromě jejího hlasu obdivují i její krásu. Nafotila totiž v rámci propagace desky snímky, na nichž vypadá opět jako nehorázná kočka!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám