Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte rádi změnu? Pak byste si jistě rádi proměňovali interiér podle ročních období, aktuálních trendů nebo prostě jen podle nálady. Teď už nemusíte kupovat novou sedačku, která tvoří většinou dominantu obývacího pokoje, ale jednoduše převlékněte svoji původní sedací soupravu nebo křeslo.

Ochrání i zrenovuje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Podobně jako se oblékáte vy, obléknete i vaši sedačku. Mezi nejoblíbenější patří potahy s žíhanou strukturou, které najdete například v kolekci Universo.

Pro domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru. Pokud to na vaší sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psy, pak jsou potahy skvělým řešením pro ochranu sedačku. Původní čalounění ochrání před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už se nemusíte bát světlých barev čalounění, teď si ho klidně můžete pomocí napínacích potahů pořídit. Napínací potahy se dají totiž jednoduše sundat a vyprat v pračce. Ideální je mít potahy dvoje, jedny dát do pračky a užívat si změnu s jinou variantou potahu. Vaše sedačka tak bude stále čistá. Vlevo vidíte křeslo potažené napínacím potahem a vpravo původní variantu. Je to opravdu viditelná změna, ale tajemství budete znát jen vy. Návštěvy se budou divit, co se stalo s vaší původní sedací soupravou nebo křeslem.

Více než 60 barev a vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy jsou šité v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo ve španělské společnosti Nueva Textura. Vyberte si z více než 60 barev a vzorů ten, které nejlépe padne do vašeho obývacího pokoje. Napínací potahy jsou na různé typy sedacích souprav (například rohovou nebo s dřevěnými područkami) a křesel (od ušáku přes klasické křeslo a až po relaxační). Prohlédněte si, jak jsou spokojení zákazníci, kteří už mají potahy doma.

Další články

Načítám