Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Pavlínou Němcovou (52) se prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) domluvila, že se stane tváří jejího charitativního projektu Coctail Weekend. Společně umíchaly drink s názvem Kapka naděje, který budou prodávat ve vybraných barech a dvacet korun z každého poputuje na nadaci.

V tomhle případě ovšem dělala Vendula tak trochu kozla zahradníkem. Pavlína alkohol nemusí, koktejlu by se ani nenapila. "Koktejl jsem míchala podruhé v životě, poprvé to bylo loni na otevírání jednoho baru. Ale pokud jde o konzumaci, zůstávám u svého starého osvědčeného nealka," vysvětlila Pavlína.

"Mně alkohol nechutná, nikdy jsem mu nepřišla na chuť, ani když jsem roky žila ve Francii. Jen díky tomu jsem trošku začala pít víno a občas si dám jednu skleničku k večeři," přiznala. "Tady jde ale o charitu a myslím si, že je dobré pomáhat tam, kde je to potřeba. Tady se i z alkoholu vygenerují peníze a poslouží to dobré věci," mínila.

Pracovně se nyní Pavlína věnuje zejména šperkům, které navrhuje. "V souvislosti s nimi chystám dva velké projekty, moc mě to baví a těší," řekla nám. Znamená to tedy, že se vzdala snu o své producentské roli a natáčení filmu podle románu Victora Huga? "Odsunula jsem to na druhou kolej, ale pořád to běží. Uvidíme, zda se podaří sehnat peníze, chybí ještě pár miliónů eur," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám