Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) bude hrát hrošici Glorii v novém muzikálu Madagaskar. Aby se seznámila s prostředím džungle, vyráží za pár dní na Srí Lanku. "Hrochy tam asi nepotkám, ale aspoň budu pozorovat slony," smála se zpěvačka.

Na dovolenou jede sama, a rozhodně z toho nemá strach. naopak se těší. "Člověk se nemusí nikomu přizpůsobovat, může si dělat, co chce. Je to mnohem víc relaxační a uvolňující," míní Míša, která je momentálně bez stálého partnera.

"Jako partnera beru teď hlavně svoji dceru. Ale s Eliškou pojedu na dovolenou až v létě. Teď má hlavně školku, je to důležitý poslední rok předtím, než půjde do školy. A maminka si musí odpočinout, aby pak zvládla hyperaktivní Elišku," vysvětlila Míša.

O dceru se mezitím postarají její rodiče a exmanžel. "Oni už se nějak domluví," dodala Míša. V muzikálu Ples upírů, v němž Míša hraje sexy upírku, ji zase zastoupí kolegyně Eliška Ochmanová, se kterou se alternují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám