Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Vaškem Noidem Bártou (43) jsme se potkali na představení nového muzikálu Madagaskar, prvního dětského muzikálu, ve kterém bude hrát, a to roli krále Jelimána. Vzal ji i kvůli dceři Terezce, aby se na tatínka mohla někdy taky přijít podívat.

"To je určitě jeden z důvodů. Strašně se těším, až Terezka přijde na představení a uvidí, jak je tatínek Jelimán," řekl Super.cz. A kdy se s dcerkou, kterou jeho manželka odvezla ke svým rodičům, naposledy viděl? "Už je to delší čas. Bylo to krásné. Byli jsme na víkendu a já jsem jí pořídil kostým ze seriálu Barney a přátelé. Je to velký růžový dinosaurus a já v něm chodím po zahradě, Terezka ječí štěstím a utíká za mnou. Myslím, že lidi, kteří jdou kolem naší zahrady, nevěří vlastním očím," vyprávěl.

Vašek se také usilovně věnuje svému tréninku. "Každé ráno chodím na thajský box nebo do posilovny, musím plnit smlouvu, tím pádem musím také zásobovat Instagram svými fotkami, což jsem nikdy neuznával, ale protože to mám ve smlouvě, tak to tam musím cpát," vysvětlil, proč denně můžeme vidět jeho fotky v trenkách nahoře bez.

Kromě muzikálů a přípravy svého turné píše také hudbu ke dvěma filmům. "Práce je fakt dost a jsem za to rád, vždycky je to lepší, když člověk pracuje," nemusí aspoň v hlavě pořád přemílat své soukromé problémy. "Je to rozhodně lepší, než abych seděl doma v depkách," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám