Hlavní obsah
Článek

Po Nikol Švantnerové a Simoně Krainové už dávají sbohem České Miss i finalistky kdysi nejprestižnější soutěže krásy. Ta má nyní pod vedením Martina Ditmara a Evy Čerešňákové už tak zničenou pověst, že odcházejí i krásky, které o titulu České Miss vždy snily.

Simona Krainová, která byla tváří soutěže, opustila Českou Miss minulý týden v pátek. A nyní odcházejí i finalistky. Z České Miss odstoupily Mirka Pikolová a Tamara Vaňousová.

"Ano, je to pravda. Odstupuju. Snila jsem o něčem jiném. Snila jsem o České Miss, která byla dřív. Tahle reality show není pro mě," řekla Super.cz Mirka, studentka Mezinárodní konzervatoře v Praze. Víc konkrétní být nechtěla. Zatím. Smlouva, kterou podepsala s Českou Miss, je tak přísná, že si nechce dělat problémy. Nesmí jakkoli negativně o soutěži hovořit.

Tamara Vaňousová byla raději ještě stručnější. "Onemocněla jsem, bolí mě v krku a mám horečku, a tím jsem odstoupila. V soutěži pokračovat nebudu," napsala Super.cz.

Podle našich informací zvažují odchod ze soutěže i další krásky. Nyní absolvují kurs přežití na Moravě. Vedení je na tři dny jen s baterkou a kompasem vyslalo bez jídla do lesa, kde se o sebe budou muset postarat. Ano, to je pro budoucí královnu krásy opravdu důležité...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám