Hlavní obsah
Článek

Je to žena mnoha tváří, umí být za neskutečnou kočku, ale když na to přijde, prakticky i za obludku. V muzikálu o nejznámějším boxerovi všech dob ztvárňuje uťápnutou prodavačku ze zverimexu. Poznáte, o koho jde?

Řeč je o hvězdě druhé řady šou Tvoje tvář má známý hlas Markétě Procházkové. V pořadu se převtělovala díl od dílu do úplně jiné bytosti. A i v dětství evidentně docházelo k proměnám: někdy připomínala rozpustilého klučinu, jindy byla za rozkošnou holčičku.

Markétě je jednatřicet, pochází z Jihlavy a kromě zpěvu a herectví se věnovala i tanci. Prošla snad všemi muzikály u nás, naposledy řádila coby Adrian v Rockym.

„Kostýmy jsou zajímavé, vyloženě pro chlapy. Adrian je tak hezky oblečená, že se na ni musí podívat každý muž,“ vtipkovala nedávno v rozhovoru pro Super.cz

Na sedm měsíců se teď s muzikálem musí rozloučit, Kongresové centrum si totiž dlouho dopředu zamluvila na tak dlouhou dobu jiná produkce.

„Ale už se prodávají lístky na podzimní představení. Vytvořila se tam mezi námi výborná parta, tak věřím, že se na konci roku vrátí stejně skvělá atmosféra, jaká byla na jaře, a že budeme hrát zase před zaplněným hledištěm,“ dodala sympatická zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám