Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na návštěvu ‚Velkého jablka‘ si zaletěla díky svým extrémním plastikám momentálně velmi populární postava bizarních reality show. Rodrigo Alves (33), známý spíše pod přezdívkou ‚Živý Ken‘, při té příležitosti neodolal a vyrazil si po vzoru běžných Američanů do Central Parku, aby se tu projel na kolečkových bruslích.

Očekával samozřejmě, že na místní svým zjevem náležitě zapůsobí. Muž, který pod diktátem úchylné touhy podobat se plastovému partnerovi panenky Barbie utratil za svoji proměnu částku kolem dvanácti miliónů korun a vytrpěl si v té souvislosti mnohé okamžiky hrůzy, je na to zvyklý.

New York byl ale pro extrémního narcistu tak trochu zklamáním. Místní jsou totiž zvyklí na ulicích vídat daleko větší blázny. A pokud by nedoprovázeli Alvese téměř na každém kroku kameramani, asi by si ani nevšimli, že je od běžných Američanů přeci jen trochu odlišný.

Reklama

Další články

Načítám