Hlavní obsah
Článek

Není jednoduché vcítit se do role všeobjímající a milé bytosti, která má respektu, ale zároveň lásky k dětem (nejen svým vlastním) na rozdávání. Když jsou na vás upřené pohledy všech shromážděných a nádavkem desítek teleobjektivů, je téměř nemožné uchovat si přirozený výraz tváře. Své o tom ví i první dáma Spojených států, manželka prezidenta Donalda Trumpa Melanie (46).

Šestačtyřicetiletá bývalá modelka původem ze Slovinska si to vyzkoušela během víkendu v zahradě Bílého domu, která o Velikonocích patřila dětem. Melanie během slavnostního odpoledne malým návštěvníkům předčítala pohádky. A lze si jen těžko představit přísnější publikum, než jsou americká robátka, která nikomu neodpustí byť jen špatný přízvuk, natož unylý přednes.

Bývalá modelka, která během své kariéry neváhala odhalit své skvostné tělo třeba pro známého pařížského fotografa jménem Jarl Alé de Basseville, ale z role nevypadla ani na chvíli. Je vidět, že nekonečný rachot cvakajících fotoaparátů umí ignorovat. I díky tomu jí děti její sladký přístup dokonale uvěřily a užily si tak zábavný den v přítomnosti prezidentského páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám