Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Této macandě odvaha opravdu nechybí! Lisa Appleton (55) povýšila své snímky z kategorie „neestetických materiálů“ na „mládeži nepřístupno“.

Rozverná Britka se v roce 2008 objevila v reality show Big Brother. Od těch časů nejen zestárla, ale především nakynula. Nestydí se však své oplácané tělo vystavovat. V Británii by ji nejspíš za její exhibicionistické excesy zavřeli, takže dává přednost Španělsku, kde vládne vlídnější klima a na plážích panují uvolněnější mravy.

Lisa se dříve vystavovala v bikinách, jejichž horní díl občas v moři odplul neznámo kam. Známá tragédka přitvrdila a obří ňadra už nemá potřebu halit. Na španělskou pláž zamířila téměř jako naturistka. Přestože koupací sezóna ještě zdaleka neodstartovala, rozverná Britka s proporcemi velryby nechtěla přijít ani o jediný sluneční paprsek. Vystačila si se spodním dílem bikin a síťovaným přehozem, pod nímž byla zřetelně vidět její prsa.

„Ráda bych vypadala mladší. Myslím, že se stárnutím úspěšně bojuji,“ tvrdí sebevědomě oplácaná mamina dospělé dcery Sophie Marie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám