Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak trochu připomíná někdejšího filmového hezouna Miroslava Šimůnka, Vojta Johaník je ale úplně jiná liga. Tenhle herec původem z Uherského Hradiště bude okouzlovat divačky nového seriálu Stream.cz Pěstírna. Mrkněte na náš rozhovor, v němž prozradil i ledacos ze soukromí!

Vojta Johaník ví, že hlavní role v seriálu nejúspěšnější internetové televize ho může vyšvihnout mezi elitu. Z toho si hlavu ale nedělá. A rozdíly mezi postavou a sebou vnímá jasně.

„Já jsem slušný kluk, Ondra v Pěstírně je spíš trošku podvodníček a introvert. Něco z něj ale mám v sobě, takže se to dalo vydolovat,“ svěřil se v rozhovoru pro Super.cz na premiéře seriálu.

Ten se točí kolem pěstírny marihuany (v reálu se herci starali o technické konopí), kde je parta lidí zavřena na několik měsíců a vůbec neví, jestli trauma z uzavřeného prostoru a také zdravotní rizika přežije. Nejde o žádnou legrandu, ale o dost temný thriller, trochu ve stylu reality show Trosečník.

„Nevím, jak to dopadne. Všichni si na to musí počkat. Jsme tam zavření a moc dobrých věcí nás nečeká,“ popisuje.

A jak se Vojta na roli připravoval? „Absolvoval jsem spoustu rozhovorů s kamarády, kteří tuto látku aplikují, abych věděl, jak ty stavy fungují. Dostal jsem spoustu informací, takže jsem byl dobře připravený,“ svěřil se nám Johaník.

Vojtěch nám odpověděl i na dotaz, zda bude mít kdo žárlit na případné milostné návrhy od fanynek, které by čistě teoreticky nyní mohly začít přicházet.

„Jak to říci? Válečnou terminologií mohu povědět, že bojuji na více frontách. Jestli to mohu nějak rozvést? To je zrovna to slovo, které se k tomu hodí. Uvidíme, jak moc se to rozvede. V současnosti jsem nezadaný. Trochu zadaný a trochu nezadaný,“ dodal tajemně s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám