Hlavní obsah
Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) je už tři měsíce po rozchodu s fotbalistou Jakubem Horou. Novému vztahu se nebrání, ale momentálně je nezadaná. "Momentálně v mém životě nový muž není, a kdyby byl, tak nepovím. Poučila jsem se, že si své soukromí budu více střežit," řekla Super.cz Nikol.

Zatím randila jen s fotbalisty. Jak sama říká, zřejmě jsou jí souzení. Pochází z fotbalové rodiny, otec je trenér a fotbal hraje také její bratr. Nikol se tak od dětství pohybovala na trávníku. "Vždycky to tak nějak přišlo, říkala jsem, že to je v rodině, je mi ten sport blízký. Mám k fotbalistům asi úplně nejblíž, vyrůstala jsem v tom, rozumím tomu. Ale nechávám to náhodě, neřeším to," prozradila Nikol.

Od oznámení rozchodu jí prý především známí fotbalisté zahltili sociální síť. "Je toho strašně moc. Až jsem se tomu musela smát. Nevím, co od toho všichni očekávali. Že se zblázním, sednu si na zadek? Tak to opravdu ne," dodala Nikol na křtu parfému, kam vyrazila dokonale vyladěná v pánském stylu a nebezpečně sexy.

"Tenhle styl je mi nejbližší, pánský styl a lehce oživený. Abych nemusela na seznamku, tak mi vymysleli jednodušší způsob," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám