Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlatavě olivová barva kůže barbadoské popstar Rihanny, (36) kterou dostala od přírody do vínku spolu s blankytně modrýma očima, je už sama o sobě předností, pro niž by jiné ženy podepsaly úpis třeba čertovi. Minulý týden jí v plné kráse odhalila během své dovolené v letovisku Casa Aramara v mexickém Puerto Vallarta.

Během velikonočního víkendu už ale zapařila na hudebním festivalu Coachella v Kalifornii, kde předvedla své nožky v nekonečně vysokých kozačkách.

Krásná postava pomohla Rihanně v začátcích hvězdné kariéry a ani v jejích devětadvaceti letech není o nic méně sexy. Pouze s tím rozdílem, že z tehdejší lolitky, se stala žena vamp. Své o tom ví třeba princ Harry, který z ní při návštěvě jejího rodného ostrova nemohl vůbec spustit oči.

S přibývajícím věkem Rihanna zástupy svých obdivovatelů extrémně znásobila a je se svým kanálem RihannaVEVO s více než osmi miliardami zhlédnutí jedním z nejsledovanějších umělců v historii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám