Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra vévodkyně Catherine (42) Pippa Middleton (40) byla jednou z nejzářivějších hvězd dosavadního průběhu Londýnského týdne módy. Pohledná brunetka se přišla podívat na přehlídku značky Temperley London spolu s modelkou Peaches Geldof, jež poslední dobou šokuje svou vyhublou postavou a také americkou herečkou Rosariou Dawson.

Sedmadvacetiletá Pippa vypadala ve vzorovaných minišatech, kotníkových černých botách a účesu s lesklými kadeřemi úžasně. Middleton navíc rozdávala široké úsměvy na všechny strany a strhávala téměř všechnu pozornost přihlížejících na sebe. Každý se totiž zajímal, od koho se to fotografové tak dlouho nemohou odtrhnout.

Není divu, že se Pippa objevila právě na této přehlídce. Návrhářka Alice Temperley je autorkou například zelených dlouhých šatů, které si vzala Pippa na recepci konané po dubnové svatbě prince Williama a její sestry. Šaty se ihned staly hitem.

Pippa měla však také co dělat, aby se nepřidala mezi celebrity, které nerady nechaly nahlédnout pod svou minisukni, a proto si v přítomnosti paparazzi neustále držela spodní lem sukně, případně měla ruce položené v klíně.

Pippa Middleton však rozhodně není na Londýnském týdnu módy poprvé, ani v předešlých letech si tuto událost nenechala ujít, jen tehdy nebývala takovým terčem pozornosti.

Reklama

Další články

Načítám