Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Teprve teď chápe, že život po narození potomka jako by teprve dával smysl! Martin Chodúr (34) je už patnáct měsíců hrdým tatínkem syna Martínka, kterého přivedla na svět na Nový rok 2016 zpěvákova přítelkyně Ivona (42). A teď spolu rodinka oslavila druhé Velikonoce. Jaké byly? Mrkněte do fotogalerie!

Chodúr s famílií žijí v Beskydech na úpatí Lysé Hory a tak si na Velikonoce užili aprílového počasí. „Chvílemi svítilo sluníčko nebo bylo zataženo, ale taky pršelo a sněžilo. To nám ale Velikonoce v žádném případě nezkazilo. S Martínkem jsme byli na koledě u obou babiček a navštívili jsme také přátele a známé,“ prozradil nám zpěvák.

„To, že nebylo hezky, se mně vlastně hodilo. Mohl jsem se totiž učit písně, které jsem ještě nikdy před publikem nezpíval a v následujících dnech mne to čeká,“ pochlubil se Chodúr tím, že 21. dubna bude zpívat na koncertě A Story of Love světoznámého skotského skladatele filmové hudby Craiga Armstronga. Jeho hudba je známá z takových pecek, jako jsou Láska nebeská, Velký Gatsby, Parfém: Příběh vraha nebo Moulin Rouge.

„To je nabídka, která přijde jednou za život a nedá se odmítnout. Přiznávám, že mám trému. 25. dubna pak vystoupím v Bratislavě na Narozeninovém koncertě legendy slovenské pop music Jánka Lehotského,“ dodal Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám