Hlavní obsah
Článek

Bloggerka Dominika Myslivcová (29) se spolčila s hitmakerem Michalem Davidem (63) a vznikla z toho písnička o životě prachaté mladé dívky Pink Luxury. Mrkněte na to, jak jí to v klipu k písni sluší a jak je, minimálně co se hrudníku týče, opravdu bohatstvím obdařená!

Mladá holčina si tímhle songem zase proti sobě poštvala spoustu lidí. Zpívá o tom, jak se topí v penězích, za což ji na nejznámějším videoserveru lidé zahrnují nenávistnými příspěvky.

„Narodila jsem se do vkusu, ve velkém světě módy a vkusu, kreditka mi splní, co se splnit dá. Šampáňo se mi lepí na pusu, a přesto mé konto míří do plusu, ztělesněním peněz, to jsem já,“ zní refrén písničky, kterou vytvořil Michal David, jenž si v klipu také zahrál.

Myslivcová v něm provokuje mnoha směry. Tvrdí, že brzy bude prezidentkou republiky nebo že nosí kožich z veverky. A jezdí fárem větším, než jakou mají rozlohu průměrné české byty.

„Chtěla jsem ukázat takový svůj normální život a přidat do toho vtip, to je jasné. Neberte všechno, co uvidíte, stoprocentně vážně. Faktem však je, že já luxus miluju, ráda se obklopuju pěknými věcmi. Proč také ne?“ směje se Myslivcová.

Michal si ke spolupráci s Dominikou odskočil od příprav muzikálu Muž se železnou maskou.

„Tvoříme společně věci, které evidentně táhnou, což je vidět na číslech. A na Dominice je krásné, jak ji tahle práce těší, rozdává energii všude kolem,“ prozradil Michal David.

Na životě v luxusu si založil kariéru kdysi už Rytmus, a stejně jako Dominika tím štve dost lidí. Myslivcová ale odzbrojující konec klipu pojala tak, že možná získá fanoušky i mezi těmi, kteří byli do té doby obsahem videa režiséra Tomáše Krejčího pěkně znechuceni!

Reklama

Další články

Načítám