Hlavní obsah
Článek

Až do poslední chvíle to vypadalo, že se jedná o další „normální“ představení muzikálu Kleopatra v Divadle Broadway. V závěru představení si však pánská část obsazení v čele s Marianem Vojtkem (50) a Danielem Hůlkou (55) opatřila bleskurychle pomlázky a začala hodovačka. Diváci v prvních řadách byli obdarováni velikonoční nadílkou.

Velikonoční výplatě tak neušly například Alžbeta Bartošová, Kristina Kloubková, Linda Finková nebo Zdenka Trvalcová. „Velikonoce mám moc ráda, vnímám je jako svátky jara. Když kluci vlítli s pomlázkami na jeviště, byla jsem zaskočená a překvapená, ale zase jsem ráda, že budu další rok zdravá,“ sdělila představitelka Kleopatry Betka Bartošová.

„Dnes večer budeme barvit s dcerou Jasmínkou vajíčka, abychom měly na zítra pro koledníky,“ práskla nám Kristina Kloubková. „Já jsem na Velikonoce připravená, ačkoli jsem celý víkend strávila v divadle, stačila jsem upéct mazanec, beránka, dokonce i nabarvit vajíčka. Hotovou mám také nádivku,“ popsala nám své přípravy na Velikonoce Linda Finková.

„Já po skončení Kleopatry ihned odjíždím stejně jako každý rok domů na Slovensko, tam ostatně trávím Velikonoce i Vánoce, moc se těším na kamarády, se kterými obejdeme všechny sousedky a snad i něco vykoledujeme,“ prásknul na sebe Marian Vojtko. To jeho kolega Dan Hůlka na tradice rezignoval. „Velikonoční pondělí strávím prací. A sice zkouškou s kapelou, protože v červnu chystám narozeninový koncert, moc se na něj těším,“ svěřil.

Muzikál Kleopatra letos slaví 15 let. Poslední dubnový den se s diváky rozloučí speciálním prvomájovým představením, kde se budou moci páry políbit pod rozkvetlou třešní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám