Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) nemá problém, aby předváděla spodní prádlo. Nyní se ale ocitla v roli divačky, když se na přehlídku luxusních podprsenek a kalhotek přišla s partnerem, hokejistou Zdeňkem Bahenským, jenom podívat.

"Užila jsem si to, byla to jedna slast pro oko. Holky z modelkovského hlediska docela umím hodnotit, byly vysoké, měly štíhlé postavy a třeba Renatu Langmannovou jsem na přehlídce hodně dlouho neviděla, Lucie Křížková vypadá po druhém porodu báječně, krásná byla i Ester Berdychová. Takové holky bych chtěla do Miss Face," zasnila se ředitelka již 8 let bez problémů fungující soutěže krásy, která nemusí vysvětlovat průšvihy a chodit pomalu kanály.

Táňa si užívala i to, že je konečně zase s partnerem, který hrál hokej v Itálii. "Momentálně má po sezóně, je doma v Praze, chodíme spolu po akcích, užíváme si společné chvíle jak soukromé, tak pracovní. On se rád přijde podívat na krásná těla, pomáhá mi i s výběrem dívek do mojí soutěže a musím říct, že se ve vkusu shodneme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám