Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Snídaně s Novou Hana Reinders (41), dříve Mašlíková, je v pátém měsíci těhotenství, ale rostoucí bříško zatím skrývá. I když už jí prý manžel André řekl, že už má bříško větší než zadek, jí se zdá ještě malé na to, aby se jím chlubila.

Hanka pořád pracuje, donedávna hrála i v muzikálu Rocky, vystupuje v Divadle kouzel Pavla Kožíška a má i další pracovní aktivity. Hned tak s nimi přestat nehodlá. "Budu pracovat, dokud mi to tělo dovolí, třeba až do konce. Když řekne: Stop, odpočívej!, tak budu odpočívat. Jediné představení, ve kterém jsem v divadle skončila, jsou Magická esa, protože tam lezeme do rekvizit. Je tam taková skluzavka, která mě tlačí na bříško a v tomhle směru jsem opatrná. Tak až zase na podzim. Do práce se chci vrátit co nejdříve, i když priorita je pro mě být hlavně dobrou mámou," upřesnila.

Hanka po počátečních nevolnostech začala znovu i cvičit. "Taky za to dostávám od veřejnosti hroznou nakládačku, protože některé těhotné maminky mají pocit, že těhotenství je nemoc a neměly bychom nic dělat, jen se nechat obskakovat. Já mám jiný pocit, cítím se dobře a dokud mi tělo nebude naznačovat, že bych měla přestat. Zatím nevidím jediný důvod. A i lékaři to doporučují, pokud těhotenství probíhá v pořádku," míní.

Hanka přibrala zatím čtyři kila, ale nejsou na ní ve volnějším oblečení vůbec vidět. "Zatím to neprezentuju. Až bude pořádný bubínek, tak začnu nosit obepnuté věci. A hlavně až bude léto, tak si to budu užívat," vysvětlila Hanka, která čeká na to, až nabere víc, i s těhotenskými fotkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám