Hlavní obsah
Článek

Operní diva Dagmar Pecková si sobě na míru připravila velkou kabaretní show Wanted, jejíž premiéru v pražské Lucerně má úspěšně za sebou. Na míru k show si ale upravila i své tělesné proporce. Od ledna se jí podařilo shodit 11 kilogramů.

"Jsem nadmíru spokojená, sama jsem si nedovedla představit, že to bude takhle dobré. Fakt jsem nadšená z práce celého týmu, z bratrů Cabanů a jejich abnormální fantazie, kterou dokáží převtělit do scény, z orchestru i z kolegů. Sama sebe nehodnotím, jsem skromný člověk, ale zase si říkám, že jsem to všechno dostala na nohy. Když jsem to před dvěma lety začala dávat do kupy, tak se mi o tomhle ani nesnilo," řekla Super.cz.

Zpěvačka nás překvapila svojí štíhlejší postavou. "Od 2. ledna je to takových jedenáct kilo, co jsem dala dolů. Jedla jsem bílkoviny, ale ne nějaké prášky nebo rozpouštěcí koktejly. Prostě jsem jedla maso, sýry, vajíčka, zeleninu, a když jsem něco udělala dobře, tak jsem se odměnila oříškem," prozradila svůj recept, že operní zpěvačky nemusejí vypadat jako kredence.

"Já je nehodnotím, ať si tak klidně vypadají, ale já tak vypadat nechci. Ale hlavně tenhle projekt, když to stojí a padá s vámi, tak ti lidé, nejen že chtějí poslouchat krásnou hudbu a dobré pěvecké a hlasové výkony, ale chtějí mít i pěkný pohled. Musím o sebe pečovat a také si dávat dobrý pozor na zdraví, protože nemám alternaci," dodala.

Premiéru ovšem přerušila indispozice jedné z divaček, o níž už jsme informovali. "Představení se bohužel muselo přerušit, bohužel pro diváky, kteří si koupili ne zrovna levné vstupenky. Nebylo to vůči nim fér, ale představení jsem přerušila sama, když už se velká většina lidí dívala na tu paní a ne na mě, tak jsem si říkala, že to nemá smysl. Ale ten řemen spadl natolik, že jsme si řekli, že uděláme pauzu a nastartujeme druhé jednání," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám