Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky Kamila Nývltová (34) a Olga Lounová (43) dřou denně v posilovně a snaží se udržovat postavu celoročně. Olga se krom posilovny věnuje boxu a nebojí se ničeho, co je se sportem spojené. Kamilu zas můžete potkat, jak běhá. Nicméně pořád slýchají, že jsou buď tlusté, nebo naopak příliš hubené.

Nechala se slyšet, že už toho má akorát dost a rozhodla se bojovat společně se svojí kolegyní Olgou Lounovou proti lidské hlouposti, která někdy skutečně nezná hranic.

„Potkala jsem se s Olinkou na jedné akci a měly jsme možnost docela pokecat. A tak došlo i na to, že nás neustále někdo hodnotí podle toho, jestli jsme hubený, anebo zase tlustý. A Oli napadlo, že na toto téma pro nás udělá duet. Já jsem se zaradovala a hned jsme se dohodly, že ho dáme i na mé CD duetů Moje lásky,“ říká Kamila.

„Je pravda, že v našem šoubyznysu se zpěvačky nehodnotí podle hlasu a podle rozsahu, ale podle toho, jak vlastně vypadají,“ shodly se obě zpěvačky. „Někdy je opravdu nepříjemné, když se první otázka, kterou po prázdninách od novinářů slyšíte, týká váhy; že je vidět, že jsem o prázdninách odpočívala a přibrala. Vůbec nechápu, proč to u nás takto je. V zahraničí jsou zpěvačky oplácané, mají pořádné zadky a klidně si dělají svoji práci a nikdo jim neustále neříká, že mají kilo navíc, anebo zase o kilo míň, prostě jsou to především zpěvačky a mají krásné hlasy a lidi je za to milují, ne za to, jestli mají velikost 36 nebo 54," rozpovídala se Kamila.

„Duet a videoklip Kilo sem, kilo tam vypovídá přesně o tom, že se ženy stále trápí dietami, neví, kterou by vyzkoušely nejdříve a která je nejlepší, a přitom je život přece o úplně něčem jiném, o lásce, radosti a štěstí," vysvětluje štíhlá Kamila, která nyní pracuje na nových písních a prý to bude úplně z jiného soudku, žádný muzikál, žádný pop.

„Koncem května odlétám do zahraničí se svým týmem fotit kalendář a dostala jsem velmi zajímavou nabídku na novou spolupráci, takže práce mám stále dost. Stejně jako mnoho dalších lidiček se strašně těším na léto, na sluníčko, na odpočinek," dodala Kamila, se kterou se můžeme stále potkat v nesmrtelných muzikálech Kleopatra, Angelika a Dracula, kde hraje hlavní role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám