Hlavní obsah
Článek

Americká hvězda první kategorie Kevin Costner (56) s největší pravděpodobností zavítá do České republiky. Zlákat hollywoodského herce měla organizátorka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová (40), která prý s Costnerovým agentem již dolaďuje detaily hercova březnového příjezdu. Idol žen všech věkových kategorií by se měl navíc ujmout nejen role čestného předsedy poroty, ale také by mohl v průběhu finálového večera zazpívat.

Do čela poroty by tak usedla další světoznámá osobnost. V minulých ročnících se na tomto postu již vystřídali herec Alain Delon, Jean-Claude Van Damme, lyžař a známý svůdník žen Alberto Tomba nebo Ivana Trump.

Kevin Costner, který se proslavil filmy Osobní strážce, Tanec s vlky či Vzkaz v láhvi je zároveň úspěšným a uznávaným filmovým režisérem a producentem. Moc lidí však již neví, že na tom herec není ani po pěvecké stránce špatně a právě tuhle svou dovednost by mohl předvést příští rok na finále České Miss 2012.

„Hledali jsme osobnost, která by se kromě čestné funkce předsedy poroty zařadila také do programu večera. Málokdo asi ví, že tento světoznámý muž filmu je také úspěšným zpěvákem. V programu České Miss by zpíval poprvé v Česku naživo. Momentálně dojednáváme podmínky s jeho agentem,“ prozradila deníku Blesk Maláčová.

Reklama

Další články

Načítám