Hlavní obsah
Článek

Když jsme po nějaké době opět potkali bývalou královnu krásy Janu Doleželovou (42), nechtělo se nám věřit, že je opravdu v sedmém měsíci těhotenství. Bříško jí skoro nenarostlo. Kdyby ho nezdůraznila páskem, nebylo by na ní těhotenství vidět.

"Na začátku těhotenství jsem hodně zhubla a ještě teď mívám občas nevolnosti. Takže to není úplně ideální, ale zase mnohem lepší než na začátku. Ale důležité je, že kritéria miminka jsou všechna v pořádku, to, že je maminka skoro hubená, malá neodnáší, naopak je hodně dlouhá," svěřila nám Jana.

"Mám nahoře čtyři a půl kila," doplnila Jana, která se přišla podívat na přehlídku, kde předváděla prádlo její kolegyně Lucie Křížková jen dva a půl měsíce po porodu. "Vím, že ona přibírala také velmi málo, taky jí nebylo moc dobře. Ale myslím, že teď už to půjde rychleji," míní Doleželová.

A kdy ona plánuje návrat po porodu do práce, i když asi ne na přehlídková mola, protože ta už předtím příliš nevyhledávala a věnovala se spíše moderování a práci v lékárně? "Přehlídkové molo i moderování se dá dělat klidně ještě měsíc před termínem porodu a pak třeba tři měsíce po porodu jednou za čtrnáct dní se dá na ty dvě hodinky odskočit. Musí se to skloubit s kojením, ale když to není často, tak to asi jde," plánuje Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám