Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na pozvánce na přehlídku spodního prádla a plavek viděli mezi jmény modelek Lucii Křížkovou (39), mysleli jsme si, že buď špatně vidíme, anebo se organizátoři spletli. Vždyť jsou to dva a půl měsíce, co bývalá Česká Miss a moderátorka porodila svého druhého potomka. To už si troufne na molo a navíc tak spoře oblečená?

A opravdu troufla, přičemž se za svoji postavu rozhodně stydět nemusela. Lucka sice při těhotenství nepřibrala ani devět kil, přesto na sobě ale musela zamakat. „Ve spodním prádle mě už zase dlouho nikdo neuvidí. Tohle bylo opravdu výjimečné, ale jsem ráda, že jsem se přehlídky zúčastnila. Je fajn na chvíli vyměnit mateřské povinnosti za společnost bezdětných sexy modelek," svěřila Lucie.

"Na akci jsem kývla ze dvou důvodů. Zaprvé to byla přehlídka v krásných prostorách novobarokního sálu, tedy přehlídka na úrovni, zadruhé jsem ji přijala asi tři týdny po porodu a brala to jako svoji metu, do kdy být opět ve formě. A navíc šlo i o charitu, protože Chickie předávali 30 tisíc korun pro Bazaar Charity Báry Nesvadbové," vysvětlila ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám