Hlavní obsah
Článek

Martina kdysi bývala obyčejnou letuškou, která na palubě letadla nejspíš nevzbuzovala tolik pozornosti, kolik by chtěla. Teď už by ji opravdu nikdo nepřehlédl.

Obyvatelka německého městečka Bernkastel-Kues nebyla ze svou vizáží spokojená a rozhodla se umělými zásahy napravit to, co příroda neodvedla podle jejího gusta. Jako vzor si vybrala slavné prsatice, ty ale se svou hrudní náloží velikosti 32S brzy trumfla.

„Chtěla jsem vypadat jako Pamela Anderson nebo Katie Price, ale nakonec jsem se rozhodla, že chci být ještě lepší než ony. Pořád ještě mají co dohánět,“ říká sebevědomě majitelka obřích silikonů, která si po opakovaném zvětšení hrudníku říká Martina Big.

Plastickými operacemi ovšem zvelebování jejího zevnějšku neskončilo. Bývalá letuška chtěla tmavší odstín kůže. Vypadá to ale, že v solárku snad i spí. „Chci být ještě tmavší a pokořit své limity. Miluji kontrast mezi mou snědou kůží a světlými vlasy,“ dodala osmadvacetiletá údajná modelka připomínající africkou babičku.

S mahagonovým odstínem je spokojena nejen Martina ale i její partner Michael. „Je to úžasný pocit mít ji vedle sebe. Mám přítelkyni s největšími ňadry v celé Evropě.“ Transformace nevýrazné Němky ve velmi výraznou Afričanku si už vyžádala investici ve výši 1,5 miliónu korun. Po prsních implantátech by si Martina ráda nechala zvětšit i sedací partie.

Reklama

Další články

Načítám