Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská moderátorka a módní expertka televizní show This Morning Trinny Woodall (53) ve čtvrtek během módního okénka mnohé diváky překvapila, když se na obrazovce objevila v kompletu volných proužkovaných kalhot a šatů košilového střihu. Neuniklo jim, že byla bez podprsenky, což se neobešlo bez komentářů na sociálních sítích.

‚Trinny Woodall bylo jistě zima‘, ‚Pane bože, Trinny, pod tenhle top potřebuješ podprsenku! Skrz mezery u knoflíků můžeme z boku vidět tvá prsa!‘, ‚Omg, dnešní epizoda This Morning byla tou nejlepší‘, ‚Může prosím někdo říct Trinny, aby tento model vyřadila?‘ - takové a další komentáře se objevily na Twitteru po vstupu Woodall, která prý navíc spletla jméno moderátorky Ruth Langsford, kterou přejmenovala na Ritu.

Korunu tomu pak nasadila její (podobně vystylovaná) třináctiletá dcera Lyla, která se ve vstupu objevila spolu s maminkou, když řekla, že považuje za trapné, když je její máma na obrazovce. Mimochodem: tématem módního okénka bylo ‚Jak se oblékat jako dcera a vypadat stejně dobře‘.

Tím, že nerada nosí podprsenku, se Woodall netají: „Nemám žádná velká prsa, takže můžu nosit i věci, které nefungují na plnějších křivkách,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám