Hlavní obsah
Článek

Dlouholetý manažer Hany Zagorové (†75) Evžen Mirošovský (48) už nepatří do týmu české hudební stálice. Podle informací on-line deníku Super.cz totiž populární zpěvačce došla trpělivost s jeho nezřízeným alkoholismem. "V podstatě je to, co se povídá, pravda," potvrdil informace nový manažer Zagorové Jiří Dvořák.

"Evžen byl původně fanouškem Hanky, časem se z něj stal manažer. Já s Hankou spolupracuji přes pětadvacet let a v posledních letech jsem se podílel především na těch největších akcích, jako jsou vánoční koncerty v Lucerně. Před časem mě požádala, zda bych nemohl převzít její management. Evžen to neskousl, k tomu s ním navíc měla mít Hanka jisté problémy, takže už několik měsíců nepatří do jejího týmu," uvedl Dvořák z Boom!Bandu, doprovodné kapely nejen Zagorové, ale i Gotta, Bílé a dalších interpretů, a dodává: "Blíž bych to ale nerozebíral, je to věc mezi Evženem a Hankou a já bych mu navíc nechtěl nějak ublížit."

Sama Zagorová je známá tím, že soukromé problémy nerada vytahuje na veřejnost. "Vůbec není o čem hovořit. Nashledanou," zareagovala na naši otázku o Mirošovském populární "Hanička písnička".

Evžen Mirošovský minulý rok pár dnů působil i po boku Ivety Bartošové. Jejich spolupráce ale rychle skončila. Jak se tehdy manažer svěřil, důvodem byla Ivetina nespolehlivost a paradoxně také její nezřízené pití při natáčení šílené kulinářské show Čápi s mákem.

Komentář Evžena Mirošovského, který momentálně pobývá na Slovensku, zjišťujeme.

Reklama

Další články

Načítám