Hlavní obsah
Článek

Jaro je tady a s ním přichází opět obnova šatníku. Zima nás opustila, a tak je nejvyšší čas se ze zimní bílé barvy přenést do těch jarních veselejších a vyměnit teplé svetry za lehké jarní šaty. Pomalu, ale jistě si začínáme připouštět jarní paprsky k tělu a příroda ožívá. Každý jaro vítá jiným způsobem. Někdo si vyzdobí domácnost, někdo začne se shazováním přebytečných kil, jiní zase vyrazí na nákupy. Využijte jedinečné akce a udělejte si radost 20. dubna v obchodech Reserved!

Již ve čtvrtek 20. dubna se uskuteční jedinečná akce Jarní nákupy v Reserved. Akce se bude konat na 13 prodejnách po celé České republice, tentokrát na prodejnách v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Opavě, Olomouci, Teplicích, Hradci, Kladně a Liberci.

Jarní nákupy nejsou jen o módních novinkách, i když návštěvníci vybraných prodejen jistě uvítají slevu -25 % na celou novou kolekci, mohou se těšit rovněž na krásné dárky ke každému nákupu a samozřejmě welcome drink. Po celou dobu nákupů navíc budou moci soutěžit o hodnotné ceny od partnerů značky Reserved (Frisco, Nestlé, Ford, Yves Rocher a další). Žádný perfektní outfit by se neobešel bez perfektního líčení, proto zde budou přítomny i profesionální vizážistky z Yves Rocher. Den pak můžete zakončit šálkem výběrové kávy, rovněž na prodejně Reserved.

V jarní kolekci Reserved naleznete nejnovější trendy této sezóny. Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci nakoupit s pořádnou slevou a být odměněn skvělými dárky.

Foto: Super.cz
Reserved

Více informací a registrace na  www.reservednakupy.cz

Další články

Načítám