Hlavní obsah
Článek

Jaro je v plném proudu a s ním i slevy na kousky značek Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Guess a Calvin Klein. Nadčasovost, originalita, smysl pro detail, a hlavně kvalita jdou s těmito módními ikonami ruku v ruce. Jak to vypadá, když se všechny tyto prvky spojí i se super cenou? Na e-shopu mode.cz objednáte zboží těchto značek až s 70% slevou.

Garance originality zaručena kamennými prodejnami po celé ČR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupujete rádi z pohodlí domova, ale máte obavu, že objednáte padělek? Na e-shopu mode.cz se tohoto bát nemusíte. Garance originality je zaručena 19 kamennými prodejnami po celé České republice, kde si můžete výrobky prohlédnout, vyzkoušet a sami se přesvědčit, že se jedná o originál z oficiální distribuce.

Zima skončila, odhoďte kabáty, je čas na trička!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás ho má v šatníku. Většinou v několika variantách. Je to pohodlná část oděvu, hodí se k džínům, šortkám, sukním, kalhotám a určitým způsobem nás charakterizuje, proto je dobré zvolit barvu a střih, ve kterém se budete cítit dobře. Trička, pola i tílka světoznámých značek zakoupíte na e-shopu mode.cz až v 70% slevě.

Jaro, léto, ideální období na šortky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kousek, který můžete s klidným svědomím nosit nejen ve volném čase, ale i do kanceláře. Šortky různých barev, délek a střihů značek Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Guess a Calvin Klein naleznete až v 70% slevě na mode.cz.

Pohodlné a přitom in!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosí se k šatům, sukním, kalhotám, kraťasům i džínům a dají se zakomponovat téměř do každého outfitu. Boty, které byly původně určeny na sport, se staly módním doplňkem. Pořiďte si svůj originální pár, se kterým se budete těšit na každý další krok.

Na večer se bude hodit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenké prošívané, nadčasové kožené, džínové a semišové bundičky objednejte s minimálně 30% slevou z pohodlí vašeho domova. K bundičce nesmí chybět i stylová kabelka, která doladí zvolený outfit. Originální kousky značek Guess, Tommy Hilfiger či Pepe Jeans naleznete na mode.cz.

Další články

Načítám