Hlavní obsah
Článek

Dcera mladšího bratra princezny Diany Charlese Spencera, šestadvacetiletá lady Kitty Spencer, už včera zahájila nadcházející prodloužený víkend. V Londýně si s přáteli zašla na koktejl, který si díky teplému počasí mohli vychutnat před barem. Jaro lady Kitty vítala v bílých roztrhaných džínách a světlemodrém crop topu.

Londýnský společenský život si Spencer užívá po návratu z Austrálie. Tam se ve Swan Valley zúčastnila póla, ale čekal ji i méně oficiální a zajímavější program. Výlet helikoptérou na ostrov Rottnes, jenž leží kousek od západního pobřeží nejmenšího kontinentu, nebo krmení klokanů.

Lady Kitty Spencer se narodila ve Velké Británii, ale vyrostla v Jihoafrické republice. V Kapském Městě vystudovala psychologii a anglickou literaturu, ve Florencii studovala italštinu a historii umění a z Londýna má titul z módního managementu. Po vzoru matky Victorie Aitken, dříve Lockwood (rodiče se rozvedli v roce 1997), vykročila i na modelingovou dráhu, zastupuje ji agentura Storm a šla např. přehlídku Dolce & Gabbana na nedávném týdnu módy v Miláně.

Reklama

Další články

Načítám