Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Osud nebyl k Zuzaně příliš přívětivý. Osmadvacetiletá maminka šestileté dcery ustála bídné roky, kdy neměla ani na jídlo, i rakovinu lymfatických uzlin, která po ozařování ustoupila.

Než ji zakulatilo těhotenství, Zuzana ráda sportovala. Kvůli tukové zásobě ale s veškerými aktivitami skončila, aby nebyla druhým pro smích. „Mám problém hlavně v duši. Cítím se zkrátka blbě! Nechodím mezi lidi, stydím se. Řeknu manželovi, ať jde do kina sám, a pak doma brečím. Jsem z toho nešťastná!“ prozradila na začátku natáčení pořadu Jste to, co jíte, když vážila 107 kilogramů.

Zuzana kvůli špatné finanční situaci jedla jen pečivo. Hladovění rozhodilo její metabolismus a i s minimálním příjmem potravy začala tloustnout. Nejvíce přibrala v době, kdy bojovala s rakovinou. Zákeřnou nemoc sice ustála, ale ohrožovala své zdraví špatnými stravovacími návyky. Naoko jedla zdravě, večer se však přejídala oblíbenými pochoutkami.

Během natáčení Zuzana zhubla jen sedm kilogramů, což se na první pohled příliš neprojevilo, na základě rad odborníků se rozzářila a se zdravým režimem si konečně uvědomila svou vlastní hodnotu. Z její ledničky zmizely všechny polotovary a při pravidelném cvičení ji podporují manžel i dcerka.

Reklama

Další články

Načítám