Hlavní obsah
Článek

Brzy bude trojnásobným otcem, ale pořád se nevyhýbá nebezpečí. Herec Pavel Liška tvrdí, že je jako Belmondo. Také se nechce nechat zastupovat kaskadéry. Naposledy se tak mohl klidně utopit při natáčení nové komedie Špunti na vodě, kde v kánoi seskakoval z jezu.

"Natáčení bylo úžasné, protože bylo léto a hlavně jsme tam měli šikovné děti, což je vždycky velká obtíž takové najít. Přestane je to bavit, když se musí záběry opakovat, a ty naše byly opravdu strašně moc šikovné. Bylo to výborné," pochvaloval si práci na komedii, která má ambice zaujmout diváky jako kdysi S tebou mě baví svět.

Samozřejmě jsme probrali i zmíněné nebezpečné scény. "Nebezpečné to samozřejmě bylo, ale v tomhle jsem jako Belmondo a nenechávám se zastupovat kaskadérem," vysvětlil Pavel a my jej požádali, zda by nemohl zrekapitulovat, co nebezpečného ještě točil.

"Skákal jsem z hořícího auta, pak ze stožáru 37 metrů do vody, přeskakoval jsem z budovy na budovu přes sedm a půl metru, dole tedy byly krabice. No, bylo toho dost. Žádné zranění jsem nikdy neměl, ale jednou jsem málem nedoskočil, protože mi v kostýmérně dali špatné boty a sklouzl jsem a spadl do těch krabic, to bylo asi 27 metrů metrů. Taky jsem propadal stropem. Ale všechno je to vlastně trik, protože film je podvod," vyprávěl nám a ani my ani on jsme vlastně nevěděli, kdy říká pravdu a kdy si vymýšlí. "Já si totiž všechno přesně nepamatuju," smál se s tím, že natáčení v jezu bylo ale opravdu nebezpečné. "Byl tam silný vracák, zpětný proud, tak bych se mohl možná i utopit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám