Hlavní obsah
Článek

Když jsme zpěváka Sámera Issu (38) potkali před jeho vystoupením na tuniském večeru, zajímaly nás novinky v jeho hudební kariéře. Dlouho jsme o něm totiž neslyšeli. A změn je u něj překvapivě docela dost, změnil image, a dokonce začal zpívat česky.

"Dodělávám českou desku. V angličtině jsem ji udělal kompletně v Los Angeles, ale s novým týmem jsme se rozhodli, že pro český trh bude lepší, když se předělá. Jsou tam hrozně zajímaví lidé, kteří se mnou spolupracují v rámci textů. Nechci to úplně prozrazovat, ale myslím si, že to může mít velký úspěch," je přesvědčený Sámer.

"Hrozně teď jezdíme na vystoupení, mám i novou kapelu a už to není takové hopsání na pódiu, ale je to víc o té hudbě. Je to dobré, baví mě to a někam mě to posouvá," doplnil a nás za diváky na jeho vystoupeních zamrzelo, že vypustil i sexy tanečnice. "Když je kapela i tanečníci, tak je to super, ale je to docela drahé na české kluby. Musím se rozhodnout pro jedno z toho a s tanečnicemi jsem jezdil snad pět let. Pro mě je zajímavější ta kapela. Není mi patnáct ani dvacet a chce to všeobecnou změnu, nejen tu hudební. I náhled na život a to, jakým způsobem se člověk prezentuje," myslí si Sámer.

Znamená to, že Sámer dospívá? "To je nebezpečné slovo. Pořád jsem to já, i po hudební stránce, jen se to upravuje a přidávají se další žánry. Mám tam rock, pop, funky, taneční věci i balady. Má to ale jeden jasný sound, a to je blacksoul," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám