Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I Am Heath Ledger, tak se jmenuje dokument o slavném herci, jenž byl v lednu 2008 nalezen mrtvý v newyorském bytě. Natočil jej režisér Derik Murray s použitím soukromých záběrů, pořízených samotným Ledgerem.

Přátelé a rodina v dokumentu vzpomínají na Ledgera jako na bratra, kamaráda, otce, filmaře a odhalují mnoho z jeho soukromí. Jednou z posledních, kteří s Ledgerem mluvili, byla jeho sestra Kate. „Noc předtím, než zemřel, jsme vtipkovali a smáli se, protože vyhrožoval, že nechá mladší sestře (Ashleigh) propíchnout nos. A pak řekl: ‚Musím jít, ráno ti zavolám.‘ Řekla jsem mu, že ho miluju, a to bylo všechno,“ uvedla.

Přátelé dále uvádějí například to, že Ledger velmi trpěl, když nemohl být se svými blízkými. „Stýskalo se mu po dceři (Matildu Rose, v době jeho smrti dvouletou, má s herečkou Michelle Williams - pozn.), po rodině, byl zoufale nešťastný,“ nebál se silných slov jeho přítel Gerry Grennell, jemuž se měl Ledger svěřit i s tím, že ví, že má problém s léky. „Nespal dobře, takže užíval léky na spaní, ale ty nezabíraly. Řekl mi: ‚Musím s tím přestat‘.“

Bohužel nepřestal, a to se mu stalo osudným. Herec, známý z filmů Temný rytíř, Casanova či Zkrocená hora, zemřel po zkombinování léků na spaní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám