Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přes velmi mladý věk má už za sebou řadu úspěchů, a to nejen coby herečka, ale také jako zpěvačka! O koho jde? Narážíme na jméno, o němž asi často uslyšíme. Nelly Řehořová (15) má totiž našlápnuto na slušnou kariéru. Nedávno se ukázala jako dračice, na vystoupení v Jaroměři ale dorazila v outfitu, ve kterém připomínala, že je stále ještě v tom nejlepším slova smyslu tatínkova holčička.

„Je to tak. Mám naše moc ráda, ve všem mě absolutně podporují. Bez nich by všechno bylo těžší,“ prozradila Super.cz Nelly, která si loni zahrála v pohádkovém příběhu Zdeňka Trošky Strašidla po boku Terezy Kostkové, nově také v očekávaném kinohitu Špunti na vodě představuje dceru Tatiany Vilhelmové a Jiřího Langmajera.

„Hraní mě strašně moc baví, ale nemohla bych být ani bez zpěvu. Ani jednoho bych se nedokázala vzdát. Oboje mě naplňuje,“ svěřila se mladá sympaťanda, která na charitativní akci Davida Novotného Večer pro dobrou věc v Jaroměři přivezla nové písničky.

„Není toho zrovna málo. Vymýšlíme nové songy a projekty, do toho natáčím filmy, navíc samozřejmě nemůžu zanedbávat ani školu. A na kluky kvůli tomu všemu nezbývá čas,“ smála se Nelly.

Ta už má nyní velké množství fanoušků. A i díky nim věří, že se jednou bude moci svými zálibami naplno živit.

„Snad se mi bude dařit. Věřím, že časem zaujmu řadu dalších lidí. Ne že bych zpívala a hrála kvůli slávě, prostě mě to strašně baví, ale za každého, kdo mě podporuje, jsem už teď ráda,“ dodala Nelly.

David Novotný s ní spolupracuje už tři roky, zná ji tedy jako škvrně, ale od začátku si ji nemůže vynachválit. „Je pracovitá, milá, pokorná. Tuším, že má před sebou velkou budoucnost. I ve svém věku chápe, že se svými koníčky může nejen bavit, ale že díky nim může také pomáhat. A za to si jí vážím,“ uvedl pořadatel v pořadí již sedmnáctého ročníku akce.

Reklama

Další články

Načítám