Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud vám příroda do dekoltu nadělila méně, než byste si sama přála, nezoufejte. Pomoc je na dosah! Pojmenování Push-Up znamená doslova „tlačit nahoru“. Prsa vám odspodu vyplní a tím je zvedne výš. Jednoduše jim opticky dodá materiál. Potom vznikne ten tolik chtěný efekt plného výstřihu.

Co dokáže Push-Up podprsenka?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Push-Up podprsenky vám poprsí opticky zvětší o jednu, dvě, ale i tři velikosti. Ukážeme vám, co umí klasická Push-Up, Double Push-Up a novinka Triple Push-Up podprsenka!

Jak zdůraznit prsa pod přiléhavým tričkem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z nejoblíbenějších Push-Up modelů na Astratex.cz je podprsenka Kassidy. Díky hladkým košíčkům se vám nebude proznačovat ani pod přiléhavým oblečením. Krajkové detaily dodávají podprsence luxusní vzhled. Model v bílé barvě zvolte pod jakékoliv barevné oblečení, černou pod černé a tělovou byste měla nosit pod bílou i průsvitnou halenku. Ale pamatujte, že pravidla jsou i od toho, aby se občas porušovala!

Dopřejte si svůdnější dekolt i v šatech bez ramínek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Eva Bardot spojuje více výhod dohromady. Pevně vyztužené košíčky mají vyjímatelné Push-Up vycpávky, které krásně vyplní a zvednou vaše ňadra. Střih Bardot navíc zajistí, že se horní linie prsou krásně zakulatí. Po odepnutí ramínek se nemusíte bát padání podprsenky, silikonové proužky v jejím obvodu ji zaručeně udrží na svém místě.

Pro ještě ještě větší prsa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste již zkoušela klasickou Push-Up podprsenku a měla jste pocit, že byste prsa snesla ještě o trochu větší, pak zvolte Double Push-Up. Ta vám velikost zvětší až o dvě velikosti. A věřte, že to už zamává i s vaším sebevědomím. Hladká podprsenka Paris, kterou si můžete vybrat ve čtyřech základních odstínech, patří právem k favoritkám na Astratex.cz.

Dvojitá pomoc v něžné podobě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Double Push-Up efekt najdete i u podprsenky Adriana. Díky jemnému mikrovláknu a gelovým vycpávkám se velmi dobře nosí. Nádherný kousek prádla vám poskytne každodenní dotek romantiky. Dopřejte si alespoň jednu podprsenku, která svým designem vybočí z praktické, ale trochu nudné jednobarevnosti. Uvidíte, jakou radost vám udělá, obzvlášť když odvádí tak dobrou službu!

Revoluce ve světě Push-Up!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A nakonec je tu revoluční novinka. Fantastic Triple Push-Up dokáže opravdový zázrak! Tam, kde byla příroda skoupá, dokáže doslova čarovat - umí vykouzlit ňadra až o tři velikosti větší. Uvnitř totiž skrývá speciální výztuž ze tří pěnových polštářků. První polštářek pomáhá tvarovat ňadra, druhý poprsí nadzvedne a třetí polštářek jemně tlačí na prso ze strany, čímž vytváří svůdný žlábek. Vyzkoušejte, uvidíte!

Další články

Načítám