Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sotva týden, co nám modelka Lucie Kovandová (30) potvrdila rozchod po sedmi letech, které s přítelem Víťou strávila. A rozhodně se doma nehroutí v záchvatech pláče. Naopak ji můžeme velmi často vídat na zimním stadionu, když hraje hokej brněnská Kometa. Má snad políčeno na hokejistu, když už jednou přespala u legendárního Jaromíra Jágra (52)?

Lucka si na sociální sítě postovala i fotografie, kde má na sobě dres Komety. "Dres už mám čtyři roky a na Kometu taky už dlouho chodím. Po třech letech jsme konečně ve finále a já jako správná Brňačka musím chodit na hokej a podporovat je. A vždycky, když jsem na zápase byla, tak jsme vyhráli," nosí hokejistům štěstí Lucka.

"Nevím, jestli to vědí. Ale třeba jo. Zatím se mi ale žádný neozval," pokračovala Kovandová a významně do kamery na párty nového parfému YSL mrkla. Mělo to znamenat, že by se hokejisté ozvat měli. "Ale oni mají asi teď jiné myšlenky, než aby sledovali, že fandím Kometě, mají před finále. Počkám, až bude po finále, snad se na nějaký zápas dostanu, a uvidíme, co bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám